Besök i söndags

I söndags var det tänkt att jag och bästa M skulle ta en liten sväng på stan, men jag orkade inte. Var helt slut, utan vettig smärtlindring och med för mycket att göra under veckan som gått. I stället kom han hem till mig för att käka lunch, och hade min vän och ex-kollega M med sig! M & M fixade hela måltiden, och lagom till R kommit hem från en lång cykeltur och duschat av sig var det matdags.

Kött, biff

Sen fikade vi, och jag däckade i soffan och orkade knappt prata till slut. Då var det dags för dem att åka – R skulle till garaget och byta däck, och M passade på att ta med sin bil dit och göra det också. Jag slappade resten av eftermiddagen. Och frös. Hela jävla tiden. Det är 25 grader i lägenheten, och jag fryser jämt. Spelar ingen roll hur mycket kläder jag har på mig.

På kvällen mådde jag riktigt dåligt – jag får ju inte tillräckligt med medicin så jag måste snåla, och det gör jag på helgerna när jag inte måste träna eller måste iväg på läkarbesök. Det var i alla fall trevligt i söndags, och en trevlig helg i stort, men som vanligt är det för mycket att göra. En grej för mycket i veckan kan förstöra hela helgen. Och det är alltid för mycket tråkigt i veckorna. Tänk om man bara kunde få den vård, den medicin och de pengar man behövde för att göra något mer än att knappt överleva.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/besok-sondags/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.