Debaser och rullstol

Jag hade tänkt att gå och se en konsert i december, på Debaser vid Medborgarplatsen, men det finns alltid ett jävligt stort problem. Man vet aldrig om jag kommer in med rullstol. Det är ju inte alls säkert att jag ens behöver ha med mig några hjälpmedel, men det känns jävligt dumt att köpa biljetter utan att veta om jag kommer att kunna gå eller inte. Så jag skickade iväg ett mail till Debaser för att försöka få reda på hur det ligger till, för det fanns ingen information alls på hemsidan. Det är alltid lika jävligt, ingen verkar bry sig om att skriva sånt, med undantag från vissa statliga museer. De är väl tvungna, antar jag.

Hur som helst, jag fick väldigt snabbt svar – rullstol är inga problem! Kudos till Debaser för det, men jag önskar att de kunde skriva det på hemsidan också. De skulle bespara alla – både oss som behöver rullstol ibland och de som måste svara på frågorna – tid. Jag vill i alla fall väldigt gärna gå och se konserten – jag ska ju bara göra sådant som ökar min livskvalitet – så nu gäller det att få tag i biljetter också. Och se till att R är ledig

Debaser logo.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/debaser-och-rullstol/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.