Fri som en fågel

Ugh, hur fasen blev det onsdag redan? Tiden flyger iväg. Som tur är hinner jag med allt jag ska göra, eftersom jag inte har ett skit att göra. Eller jo, men inget jobb som tar 40 timmar i veckan, inga barn som kräver uppmärksamhet och inga förpliktelser alls. Fri som en fågel. Lite träning och ett par besök på den gode Dr. Feelgoods klinik den här veckan, och så middag hos föräldrarna i helgen.

Jag blev tillfrågad om jag ville vara med i en intervju till någon slags avhandling på lördag också, men det skulle gå ganska fort. Fri som en fågel, men det känns ändå som om jag har mycket att göra. Förmodligen för att jag har alldeles för lite att göra. Annars hade jag kanske inte haft tid att irritera mig på folk som sysslar med försäljning men inte vet hur man skriver valutor, eller på att tv är så förbannat dumt.

Något jag i alla fall alltid kommer att ha tid att irritera mig på är att det antingen inte finns någon landstingsansluten smärtlindrande vård för mig, eller att jag bara inte får ta del av den för att jag har en så ovanlig sjukdom och dessutom en svår variant av den. Och att jag inte har någon att utöva mina hobbies med på dagarna. Och att jag blir så förbannat trött hela tiden. Det där med att man måste ha rutiner för att få struktur på vardagen när man inte har några förbindelser funkar inte alls på mig. Jag trodde det ett tag, men livet måste få vara annorlunda från dag till dag för mig. Fri som en fågel.

Akvarell domherre. Fri som en fågel

Ja, jag har målat den.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/fri-som-en-fagel/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.