Godis och fest

Det har inte varit ett enda barn och ringt på min dörr, så skönt. Jag såg att det stod ett gäng små spöken och häxor vid husen tvärs över gatan där det inte är någon portkod i fredags kväll, men de verkade oense om hur de skulle gå tillväga och vilka bus de skulle göra. Det var kanske fem tjejer mellan 8 och 12 år, och alla verkade vara lite sura på varandra. Undrar om det blev något av det hela, eller om alla gick hem till sig själva utan godis i stället!

En tallrik godis

Jag tror att många förstod lite för sent att man inte kunde skicka ut ungarna i går, på Alla helgons dag. Det är inte trevligt. Det kanske blir ett ryck med påringningar i kväll i stället, men då är mitt godis slut. Jag firar inte nyårsafton den andra januari heller. Själv var jag ju på fest i går kväll, maskerad, och det var grymt kul. En del hade verkligen klätt ut sig, men jag och älskaren R körde en lightversion. Jag är inte alls förtjust i att klä ut mig, men det känns samtidigt dumt att vara den enda som inte gör det. Jag har inte råd att köpa en massa kläder eller särskilt smink för att göra något spektakulärt, och då får det vara.

Det blev ganska sent, men det var kul och välbehövligt. Härliga människor, goda drinkar. De gör alltid bra fester. I dag händer… Ingenting. Jag stannar hemma och vilar upp mig inför den kommande veckan, och jag är så gott som orörlig i dag. Men det var det värt. Måste äta upp mitt godis också, viktigt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/godis-och-fest/

2 kommentarer

    • Farsannovember 2, 2014 kl. 15:39
    • Svara

    Bra godis förutom Dumle. Inget för panchisar.

    1. Barn som jag gillar Dumle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.