Groupons kundtjänst

Ehh, för ett tag sedan, närmare bestämt den 30:e oktober, gjorde jag en beställning hos Groupon (jag skrev om det här). Jag köpte 6 stycken av en vara, betalade för dem och fick sedan ett bekräftelsemail på att jag hade köpt tre stycken.  Så jag skickade ett meddelande till Groupons kundtjänst, och i går – nästan två veckor senare – fick jag ett första svar.

Hej Klara!
Tack för att du mailar oss.
När jag kollar på ditt konto ser jag att du har köpt 6 st XXX och betalt kr199.
Tveka inte att återkomma om du har fler funderingar.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Så här ser min orderbekräftelse ut, både på Groupons hemsida och på mailet jag fick. Jag har suddat ut vad det är för produkt eftersom det ska bli presenter, men det står klart och tydligt “3 x” innan varans namn.

Order från Groupon som blev fel. Om Groupons kundtjänst.

Vilket menlöst svar. Så ser det ju inte ut hos mig, annars hade jag ju aldrig mailat dem till att börja med. Svaret har ju faktiskt inte helt att göra med det jag mailade dem om heller – jag frågade varför det står tre stycken i min orderbekräftelse, när jag beställt och betalat för sex stycken. Inget svar på den frågan.

Sedan kan man ju fråga sig vad kr199 är? 199 SEK, 199:-, 199 kr, 199 kronor, men kr199? På svenska skriver man alltid valutan efter beloppet, även om man inte gör det i andra länder där valutan skrivs framför beloppet. Vi skriver 50 $ även om det skrivs $50 i USA, vi skriver alltså 50 kronor i Sverige. Men det kanske inte Groupons kundtjänst vet, trots att det är ett företag som bara sysslar med försäljning. Äh, vad uselt. Två veckors väntan på ett svar som inte korrelerar med min fråga. I dag kom avin i alla fall, men frågan är ju hur många det ligger i paketet…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/groupons-kundtjanst/

2 pingar

  1. […] « Groupons kundtjänst […]

  2. […] och julklappar till de närmaste sen) jag beställde från Groupon i går. Min order blev ju helt fel i deras system, och jag fick ett helt galet svar från kundtjänsten – först nästan två […]

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.