Halloweenfest!

I kväll ska jag på halloweenfest. Jag är inte mycket för maskerader och utklädnad, så det enda jag tänker bära är mitt diadem med röda luddiga horn, och en treuddig glittrig eldgaffel på ett litet spö som följde med diademet – hela paketet kostade hela 39 spänn på Buttericks. Älskaren R har såklart inte köpt något och har inga planer på att klä ut sig heller, men jag funderar på om han inte kan ha eldgaffeln i stället.

Röda horn till maskerad. Shopping. Halloweenfest.

Är det halloweenfest och alla klär ut sig så kan faktiskt han också ha något. En glittrig röd treudd i slaget på kavajen i stället för en näsduk eller blomma vore väl inte så dumt? Han vill säkert inte ens ha kavaj, men han får väl gå runt och sticka mig i skinkorna med det där spöet i stället då. Det har han säkert inget emot, om jag lägger fram det på det sättet. Själv har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig ännu.

Det är min första halloweenfest på flera år, faktiskt. De som arrangerar spektaktlet brukar alltid ha grymt roliga fester, så det kommer att bli bra. Varje gång vi har varit på fest hos dem tidigare har R haft något planerat tidigt nästa dag (som att åka till Spanien och jobba klockan sex på morgonen), så vi har alltid gått ganska tidigt. Jag hoppas att vi kan (läs: jag orkar) stanna ganska länge den här gången, för det är fantastiskt roliga människor. Och lite fest är ju aldrig fel.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/halloweenfest/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.