Kalas och jobb

I lördags var det kalas här för systerdottern. Jag var helt paj efter att ha bakat (inte paj) och städat lite, och missade hela min eftermiddagsvila. Men det var väldigt trevligt att prata ikapp lite med släkten som jag inte träffat på länge. Jag pallade inte med att vara lektant, och det var lite sura miner över det, men inget allvarligt. Det var gott fika och massor med roliga presenter att pyssla med!

Muffins med vanilj och blåbär. Kalas och jobb.

Alla som var där fick varsin godispåse också, precis som det ska vara på ett riktigt kalas. Jag fick dessutom en extra godispåse och en bok av min faster, och en grej av mamma och pappa som jag skriver mer om sen. Den förtjänar ett eget inlägg. De var bara här i tre timmar , men jag var helt slut efteråt. Det var jag visserligen redan innan, men jag gjorde inte ett dugg mer på kvällen.

Även om de hade med sig det mesta av fikabröd och dylikt så blir det ju ändå en massa disk och städning efteråt, så det var jobbigt i går också. Jag och R var tvungen att åka i väg på en snabb shoppingtur på morgonen, men sen skulle han iväg till garaget igen, så jag var hemma själv. Lika bra det, måste ju snåla som fasen på smärtstillande ett par dagar i veckan, så det gör jag när jag inte har något särskilt för mig. Som i går, och som i dag. Inga kalas i dag, tack, bara lugn och ro, bra musik och en jäkla massa godis.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/kalas-och-jobb/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.