Kalas och massage

I dag blir det alltså kalas hemma hos mig, men det är tyvärr inte mig de ska fira. Syrran tar med sig sin dotter och halva släkten, för det är födelsedagskalas för den lilla! Det fanns önskemål om att kalaset skulle vara hos mig, och dessutom blir det mycket smidigare för mig och farmor, vi som är gamla och lite skröpliga. Jag måste baka muffins, men det borde jag överleva. Sedan tänker jag bara sitta och fika tills det sprutar kakor ur öronen på mig, för det är väl så man gör när det är kalas?

Muffins med frosting

Jag är inte i direkt lekform, så jag hoppas att de små kan leka med varandra. Dessutom vill jag för en gångs skull sitta och prata med alla vuxna också, det är inte så ofta det blir av. Jag var förresten på massage hos Dr. Feelgoods assistent i går, och det vore synd om jag pajade effekten av det redan i dag med att hålla på och lyfta, vrida eller böja mig i onödan.

Han sa att han funderade på att ha kvar henne ett tag efter praktiken, vilket ju i teorin skulle kunna vara oerhört bra för mig också – eftersom han ibland mig bjuder på behandling. Den gode doktorn tar emot mig gratis när han har tid, och får jag dessutom tider även fortsättningsvis hos henne skulle det spara mig oerhört mycket pengar och sura miner.

Skulle jag betala för ett enda besök skulle jag få spara i tre månader och inte köpa något utöver mat, boende och räkningar, så det betyder oerhört mycket eftersom landstinget vägrar ge mig någon smärtlindring, och jag borde genomgå behandling varje vecka. Men nog om det – nu blir det muffins och sen kalas!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/kalas-och-massage/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsannovember 23, 2014 kl. 14:36
  • Svara

  Dina lingonmuffins såg jävligt goda ut, trots de kopparjonfärgade strängarna. Men är man musiker så …..

  1. Det var pepparkaksmuffins med lingon i, inte lingonmuffins! Ja, jag är inte konditor, i så fall hade de kanske varit snyggare. 😀 Jag ska experimentera med ett recept utan lingon. Kan du käka tranbär?

    • Farsannovember 24, 2014 kl. 13:14
    • Svara

    Samma skit med dom.

    1. Okej. Lika bra, de är äckliga.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.