Pro bono och fler vårdbesök

Som om sjukhusbesöket i går morse inte var nog, jag var även hos Dr. Feelgood. Tyvärr flyttade han fram tiden trekvart redan efter min taxi hade kommit, så jag satt i väntrummet och hade svårt att hålla ögonen öppna, men hans assistent var också där så vi satt och pratade ett tag. Det hade varit jävligt skönt att vara hemma den där tiden, men men. Det är ju pro bono, och jag tar tacksamt emot alla behandlingar jag får hos honom. Hade jag haft råd hade jag lagt varenda extra krona på att gå dit.

Jag blev uträtad och han löste upp de flesta av muskelspänningarna i ryggen. Höften blev nästan helt rak också.  Min högra axel håller helt på att balla ur, den subluxerar och det verkligen knastrar och knakar så fort jag använder armen ovanför midjan. Vet inte alls vad jag ska göra med den, men jag borde kolla på apoteket om de har en mitella eller nåt, så att jag inte kan använda axeln i onödan. Ortopedteknikerna hade inget som fungerade bra.

Tyvärr jobbar ju inte apoteken pro bono, så det beror på priset. Som alltid. Tydligen var axlarna och höften ovanligt varma, och resten av kroppen iskall, vilket tydde på att någonting inte var riktigt som det skulle där. No joke. Jag älskar att gå till honom för att han kan lindra min smärta, om än i bara några dagar! Han rättade till musklerna så att det i alla fall gick att lyfta på armen, och tejpade axeln. Tejpandet kan jag ju göra själv hemma också. Jag har svart tejp, den här turkos-blå varianten är svår att matcha till kläder…

Arga Klara. Blå kinesiotejp botar en dålig axel ett par dagar. Pro bono hos Dr. Feelgood, Jean Pinto

Nåja. I dag ska jag iväg på enskild träning i varmvattenbassängen, och det ska bli jävligt skönt. Förra veckan var fysioterapeuten med och gav mig lite nya övningar jag efterfrågat, för allt på ”standardprogrammet” har inte funkat, och jag har saknat lite mer för bålen. Nu tror jag att jag har allt jag behöver, så jag kan köra precis det jag känner för, så mycket jag kan och skippa det som inte funkar. Bra, men sen är jag halvdöd. Som om jag inte är det redan nu, förresten...


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/pro-bono-och-fler-vardbesok/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: