Pub-gig med Conny Bloom och spelsug

I går kväll åkte jag och älskaren R till stan för att roa oss lite. Vi åkte till en pub för att lyssna på Conny Bloom som spelade live, och som alltid är man ju en aning orolig om man kommer in eller inte när man sitter i rullstol. Det var dock inte ett problem i går – snarare tvärtom. Personalen på Black & Brown Inn var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Ibland åker man ut innan man ens har kommit in, men dit går jag gärna igen.

Fick njuta av diverse klassiker i helt sjukt bra tappningar (jag hävdar fortfarande att Conny Bloom är Sveriges bästa gitarrist inom sin genre, och tro mig, jag kan musik), och så var Daniel Wahlgren, mer känd som Papa Dee med och sjöng i andra setet. De har ju ett band ihop, jävligt svängigt och smart att kombinera de två musikerna. Daniel är grym. Har ett svagt minne av att jag någon gång spelade med eller före hans kanske mest kända band Stonefunkers någon gång i slutet av 90-talet. På den gamla goda tiden, med ett instrumentalt funkband som populärt kallades Dr. Kranium, men som egentligen hade ett längre namn. Det var tider.

Conny Bloom och Papa Dee

Det blev inte särskilt sent, R skulle ju upp och jobba i morse. Jag hade gärna stannat en stund, för det är inte ofta det blir så bra kvällar som i går. Tyvärr var jag ju beroende av att R körde hem mig i rullstolen, så att stanna kvar var inte ett alternativ. R tog en bild på mig och Conny, men den var så satans ful att den hamnar i clownarkivet. R brukar inte vilja fota, och när det väl händer så går det helt åt helvete. Nåväl, jag fick lyssna på bra musik. Och blev väldigt spelsugen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/pub-gig-med-conny-bloom-och-spelsug/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Papa Dee, honom hade jag alldeles glömt bort. Kanske inte så konstigt med tanke på min musiksmak.

  Till något helt annat men jag är ju lite skruvad och ser tecken och mönster i allt möjligt. Varje gång jag läser namn som Conny Bloom reagerar jag på att bokstavskombinationer har samma placering.
  nn och oo i Conny Bloom har samma position i båda orden. 😀
  Skruvat, säkert men så funkar jag. Gör likadant med nummerskyltar på bilar men kollar på sambandet mellan siffror och bokstäver. Inte undra på att folk tycker jag är underlig.

  Kul att du hade en trevlig kväll. Det är ju det lilla i livet som brukar bjuda på trevligheter. Om jag nu bara fick titta lite i clownarkivet……

  1. Papa Dee är alltid aktuellt med något! 🙂 Ja, det var bra att spontan-komma ut. Clownarkivet är Facebook, men känner jag dig rätt har du inget konto där?

   1. Korrekt uppfattat. Jag kan ju inte hänga på Fejjan när alla andra gör det. Det går liksom lite emot mina principer. 😀 Det enda med social medier jag pysslar med är det här. Och kanske något annat…..

    1. Haha, ja. Nåja, den kanske dyker upp någon annan gång här. Och nu kom jag på att badrumsskåpet fortfarande inte har sett dagens ljus här…

      • Petternovember 11, 2014 kl. 10:28

      Har suktat efter den länge nu. Kan ju inte endast ha Paradise Hotel som det enda målet i livet. Fler badrumsskåpsbilder åt folket.
      Väntar med spänning på att se vilken tandtråd eller eventuella salvor du använder. Hur kan folk leva utan denna kunskap?

      • Klaranovember 11, 2014 kl. 11:55
       Författare

      Världen kommer att förändras.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.