Pyssel och lördagsgodis

Jäklar vad slut jag var i går. Systerdottern kom ju hit och lekte och sov över på lördagen, och jag brukar vila mellan två och fyra eller fem. Det blev inställt, så jag var skitseg hela kvällen. Vi lyckades leka och fixa lite pyssel litegrann i alla fall, och köpa lördagsgodis såklart. 15 bitar var fick vi. Men det var lite osäkert om R verkligen fick 15 eller om det var 16, för han hade beställt alla av samma sort och det var svårt att räkna.

Det blev en tidig morgon i går också, men efter en stund skickade jag ut den lille till sin mamma som knoppade på soffan, så jag fick sova en timme till. Efter frukosten fortsatte vi att leka – vårat pyssel bestod mest av att vi ritade och klippte ut mat till alla gosedjur, så att de skulle ha något att äta när de försvarade oss mot inbrottstjuvar i sängen. Mycket viktigt, för det orkar man ju inte göra på tom mage.

De åkte hem vid elvatiden, jag tog en kort promenad och sen lade jag mig och knoppade en stund. Sen slappade jag resten av dagen och gjorde inte ett dugg mer, för jag kunde knappt stå upp. I morgon börjar veckans alla strapatser igen, det är fullbokat med träning och vårdbesök varje dag från tisdag till fredag. Sen är det helg, som redan har planer, och sen får jag vila igen på söndag eller måndag. Puh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/pyssel-och-lordagsgodis/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.