Tid för annan träning

Jag fick några olika förslag av fysioterapeuten i och med att träningen i grupp funkar så dåligt på sistone. Klart är i alla fall att jag inte ska fortsätta i gruppen, eftersom saker går ur led när jag tränar. Det ena alternativet var att helt hoppa över det, eller så kunde jag få byta till mig ytterligare en individuell träningstid. Det vore ju det bästa alternativet, men de tider som fanns att välja på var inte helt optimala.

Det fanns en på måndagmorgnar, vilket vore helt perfekt, förutom att den var så tidig att jag hamnar mitt i rusningstrafiken. Då vet man aldrig när man kommer fram – om ens alls. Missar jag en tid får jag ju betala för uteblivet besök, trots högkostnadsskyddet, och det är helt omöjligt rent ekonomiskt att bara missa ett enda tillfälle. Man måste anmäla minst fyra timmar innan om man inte kommer, och det är ju helt omöjligt om jag ska vara där strax efter åtta och inte vet om taxin är i tid eller inte. Särskilt vintertid är det extra svårt.

Gul tecknad taxi. Intyg till färdtjänst. Att ansöka om färdtjänst. Tid för träning

De andra tiderna var också på tisdagar, så då får jag lite för kort vila mellan passen. Mina individuella pass är ju extremt mycket mer krävande än det i grupp. Men jag ska fundera på saken i alla fall, för det vore väldigt bra att ha två pass i veckan, och jag hinner inte hela mitt program på 25 minuter. Det tar nästan trekvart. Det lutar åt att jag tar en tid runt lunch på tisdagar, så jag mailade tillbaka och frågade om jag ska börja redan i morgon eller nästa vecka. Måste ju prova minst en gång och se hur det funkar. Annars vet jag ju faktiskt inte.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/11/tid-annan-traning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.