Året närmar sig sitt slut

I går var jag på behandling hos Dr. Feelgood, den sista för det här året. Jag hade önskat att jag kunde ha betalat för mig någon gång, eller i alla fall köpt en liten julklapp, men det går inte. Och han vill ändå inte ha mina pengar, men det känns ändå lite dumt. Jag är så himla tacksam, men det är så djupt inrotat i mig att man gör rätt för sig och betalar det man är skyldig. När jag vinner på lotto (om jag någonsin har råd att spela på lotto) så ska han få sin beskärda del.

På väg hem gick jag förbi Apoteket för att hämta ut medicinerna läkaren fixade förra veckan. Jag gick ju redan då, men de fanns inte hemma och de var tvungna att beställa hem dem. Dessutom var jag tvungen att köpa ett bröd till Rs frukost, och sen var jag helt död. Han var i ganska dåligt skick själv, på grund av sin man-flu (en slags förkylning, inte influensan, som bara drabbar män), men hade ändå varit och jobbat hela dagen.

Sjuk man

De har många saker som måste vara färdiga innan alla går på julledighet, så det blir långa dagar för honom den här veckan, men sen är han ledig ett par veckor. Jag har bara ett par grejer till inplanerade i veckan, träning och massage, sen slipper jag bry mig ett tag, i alla fall de sista dagarna på året.

Det är ändå en jäkla massa grejer som ska göras i julveckan, vi måste åka några mil norrut en dag, och några mil söderut en annan dag, och så tar det ett par dagar att återhämta mig efter varje julfirande. Veckan därefter lär jag inte göra så mycket, i alla fall. Tråkigt, men bara tanken på att inte behöva planera och se till att jag är smärtlindrad nog för att fixa allt som är inbokat är jävligt skön. Ahhh, vila!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/aret-narmar-sig-sitt-slut/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.