Batteridrivna strumpor

Nu har jag testat mina batteridrivna strumpor ett tag, och tyvärr är jag väldigt besviken. De var riktigt usla! De var i storlek 36-39, jag har 38-39 och de var ändå ett par nummer för stora – men samtidigt var skaften alldeles för smala när man drog upp dem på benen. Jag har ganska smala ben, men det var nästan så att blodet slutade rinna i dem. Jag fick alltså ha dem nerhasade vid anklarna.

Det gjorde visserligen inte så mycket, för själva värmetrådarna som var insydda i tyget var väldigt märkligt placerade. De satt i en liten rektangel mitt ovanpå foten – ingen värme runt tårna eller under fötterna, där det är man oftast fryser! Helt värdelöst. De krävde sex stycken AA-batterier, och det skulle värma mina batteridrivna strumpor i fem timmar. My ass. Slöseri med batterier är vad det är. De värmde knappt ens den där lilla plätten ovanpå foten alls!

Batteri 9 volt

Om man tryckte med handen på värmetrådarna kunde man känna att det blev lite ljummet – absolut inte i närheten av varmt – men eftersom strumporna var så jäkla stora på foten satt de ju inte åt alls, så värmen gick helt förlorad. Dessutom stacks och kliade det som fasen av de där trådarna. De kostade ändå 300 spänn (på Clas Ohlson), så man kan tycka att de borde ha varit en aning bättre, men icke. De åker tillbaka för reklamation, för de funkade inte alls.

Att ta så mycket betalt för ett par stickiga batteridrivna strumpor (även om jag fick dem i julklapp) som inte fyller sin funktion och dessutom inte har den storlek som står på förpackningen är helt fel. Tog på mig mina Heat Holders efteråt, de var många gånger varmare och kostar knappt en fjärdedel så mycket. En del saker på Classe är fantastiskt bra, men det här var ett riktigt bottennapp. Skäms.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/batteridrivna-strumpor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.