Ingen bra dag i går

I går var ingen bra dag. När jag gick och lade mig i förrgår sprängdes nacken och axelmusklerna – eller ja, det kändes så i alla fall. Fick lite massage av R innan läggdags, och det gjorde skitont. Trodde att det skulle hjälpa litegrann i alla fall, men i går morse gick det inte alls att vrida på huvudet eller lyfta på armen. Ryggskottet hade tagit full fart igen också, så nej, det var inte en bra dag. Det var dessutom ett jävligt dåligt tillfälle att ha en dålig dag.

rygg, ryggskott, diskbråck. Tecknad gubbe med ont i ryggen. Ska prova radiofrekvensbehandling. Ingen bra dag.

Min farmor skulle ha födelsedagskalas, och hela släkten skulle dit. Har inte träffat dem på evigheter, men jag kunde verkligen inte åka dit. Hade jag gjort det hade ingen fått röra mig, och det är trångt och hårda stolar jag inte skulle kunna sitta på. Dessutom hade jag inte kunnat stanna mer än en kort stund, så jag ringde henne och sa att jag kommer en annan dag när jag mår bättre i stället. I stället tillbringade jag dagen hemma i sängen och soffan, iförd min vackra nackkrage. Väldigt glammigt.

I dag har det släppt en liten aning i nacken i alla fall, så vi får se om jag orkar ta mig ut och göra något. Får ju tuppjuck av att inte kunna göra något, och när nacken och axeln är paj samtidigt som ryggen blir det mycket värre. Är det bara ryggen kan jag ju ändå surfa, läsa eller spela något i mobilen för att fördriva tiden, men i går var till och med det svårt. Nja, vi får se. Det vore ju trevligt att göra något en liten stund i alla fall. Jag vill ha en bra dag snart.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/ingen-bra-dag-gar/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Maria on december 29, 2014 at 10:37
  • Svara

  Det är illa då man måste ställa in roligheter, fy vad tråkigt för dig.
  En svår kronisk sjukdom är verkligen skit, ibland tänker jag på hur annorlunda livet skulle vara om en var frisk, men det hjälper ju inte att tänka så tyvärr……
  Hoppas du snart är bättre så du orkar gratta din farmor och göra andra trevligheter som livet har att erbjuda, för inte f-n är det kul då det är så ont att man inget kan göra……
  Krya på dig

  1. Tack snälla! Jag börjar kunna röra på huvudet i alla fall, så det går åt rätt håll. Nej, jag försöker att låta bli att tänka på hur det skulle vara om jag vore frisk. Det är som det är, om man får göra det bästa av det, även om det är hemskt ibland! 🙂 Tack och kram!

  • Petter on december 29, 2014 at 11:01
  • Svara

  Nackkrage ÄR glammigt. Det visar ju att man är så hård att man tar i så man går sönder. 😀

  Jultider kan bli vääääldigt mycket springa runt och hälsa på för att alla är lediga och tillgängliga. Jag har lyckats trolla bort allt det där och lyckas klämma in det på två dagar. Yippiee….
  Du är snart på banan igen och medan du väntar kan du väl skälla på något som behöver en uppsträckning.

  1. Vad bra, för det var kragen jag fick av dig! 🙂 Jag ska genast leta reda på något att irritera mig på, återkommer i eftermiddag eller kväll med ett inlägg om det. :mrgreen:

    • Petter on december 29, 2014 at 12:08
    • Svara

    Bra att den kom till användning. Den är ju både stabil och värmande. Det får bli dagens gärning från min sida. Hoppas den hjälper när du behöver. 😀

    1. Väldigt bra krage. Kör med mjuk fluffig scarf ett varv runt halsen innanför, då den är aningen stor om jag inte gör det – men det blir ju bara skönare!

      • Petter on december 29, 2014 at 15:57

      Utmärkt. Det är ju höjden som är viktigast. Fluffig scarf gör susen som utfyllnad och isolering. Bra att den hjälper dig. Tycker själv att ett stöd i den regionen är skönt ibland. Kör dock skumgummivarianten. 😀

    2. Ja – stort tack! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: