Kvintessensen av året 2014

Så är äntligen det här året slut! Det har varit riktigt ruttet på så många sätt och vis, och jag hoppas verkligen att det inte kan bli mycket sämre. Min sjukdom i sig har inte varit det största problemet, utan all kamp, alla dårar inom vården, alla anmälningar, ansökningar och överklaganden av idiotiska beslut. Jag återkommer senare i eftermiddag eller kväll med en liten sammanfattning över året, som vanligt.

Det är ingen rolig läsning, men det är så den bistra verkligheten ser ut när man är i min sits. Hur som helst, det är fler som har gjort en sammanfattning över året, men på betydligt roligare sätt. Lennart Bång, till exempel. Han har gjort en väldigt träffsäker årskrönika i spoken word, ta en titt på hur han så fantastiskt får fram kvintessensen 2014!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/kvintessensen-av-aret-2014/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: