Nyårsafton oplanerad

Ugh, vi var alldeles för sent ute för att få ett vettigt hotellrum på nyårsafton! Vi började leta för några veckor sedan, men det som stod högst upp på önskelistan var självklart bokat redan då. Sedan dess har vi kollat sämre alternativ och närmare stan, men det är helt kört överallt. Så nu har vi helt plötsligt ingen plan på nyårsafton, och jag kan ju inte åka någonstans i stan. Jag tänker faktiskt inte ha fest själv heller, för det orkar jag inte.

Det blir alltså bara jag och R, visserligen inte helt fel, vi har lyckats ha ett par roliga nyårsaftnar på egen hand förut. Sist vi firade ensamma hade den dyra champagnen – det enda lyxiga inslaget på hela kvällen – förmodligen läckt in syre, för den var sur och helt förstörd. Dög inte ens som vinäger, vad man nu skulle vilja använda vinäger till. Ytterligare en helt oförståelig grej. Om jag kan äta mat som inte har surnat gör jag det, vi måste faktiskt inte äta halvsura mejeriprodukter och fisk längre.

Champagne

Om det inte är mulet skitväder kan man i alla fall ta sig ut till något högt ställe och kolla på fyrverkerierna, men det får inte vara så långt hemifrån. Äta något gott bör man ju göra, men jag har egentligen ingen lust att laga det själv. Nä, fan vad tråkigt. Hade sett ut finfina ställen i Dalarna och Värmland, men det körde sig helt. Nåja, vad är väl en bal på slottet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/nyarsafton-oplanerad/

2 kommentarer

    • Farsandecember 17, 2014 kl. 00:11
    • Svara

    Grilla korv på balkongen och tvätta fötterna?
    Nästan som att bo på spa fast billigare.
    Skönare säng.
    Kortare resa.

    1. Tja, eldningsförbudet på balkongen skiter ju alla i på nyårsafton ändå. Men jag gillar inte korv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.