Ostinfarkt hemma och julklappsshopping

I går var både jag och R hemma i stort sett hela dagen, och det händer nästan aldrig. Han brukar vara alldeles för rastlös och otålig för att bara sitta hemma, så förutom en kort promenad till biblioteket på morgonen så stannade han hemma med mig. Vi funderade på om vi skulle åka någonstans och göra något, men ingen av oss hade något egentligt ärende, och inte heller någon lust att trängas med folk.

Så vi stannade hemma. R läste en bok, jag surfade, vilade och hade egentligen en helt vanlig dag precis som när han inte är hemma. På kvällen lagade vi middag ihop, en riktigt ostig pasta carbonara. 3 stora portioner, jag åt en, R åt resten. Han skulle ju ut och springa på kvällen, men efter maten dog han lite i en ostinfarkt och hamnade i soffan en stund i stället. Ganska länge. Så länge att det inte blev någon löparrunda.

Ost

I dag skulle jag vilja köpa en julklapp till mig själv. Vad? Ingen aning. Kanske ett snyggt klädesplagg (jag fick förresten presentkort på kläder i julklapp!) som jag egentligen inte behöver, eller en råsaftcentrifug som jag inte heller behöver men gärna vill ha. Har kollat på Blocket efter jul, men det har inte kommit in en enda annons, och de gamla annonserna som ligger där vill ha alldeles för mycket pengar för en begagnad vara.

Dessutom skulle jag behöva köpa ett par leggings och reklamera de där usla batteridrivna strumporna, men R skulle eventuellt träffa en kompis mitt på dagen i dag. Kanske kan komma iväg en stund i kväll, eller i morgon. En del har väl öppet på förmiddagen, trots att det är nyårsafton då. Ja, det är tur att jag inte har någon brådska. Och det är tur att det är ganska trevligt hemma också.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/ostinfarkt-hemma-och-julklappsshopping/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.