Paus bland vårdbesök

Fan vad less jag är på alla vårdbesök! Förra veckan var det fem stycken – ett varje dag – och så en julfest på det. Alldeles för mycket. Det ska bli jävligt skönt att allt sånt stänger ner över jul och nyår, för jag behöver en paus. Jag har mer att göra nu än när jag jobbade.

Visserligen är många vårdbesök av den bra sorten, såsom de hos Dr. Feelgood och hans undersköna masserande assistent, och de hos handspecialisten på sjukhuset, men en hel dag är ändå förstörd när jag måste åka iväg någonstans och bli behandlad, masserad eller när de provar ut saker på mig. Det är faktiskt helt och hållet utmattande, i mer än en dag. Och jag behöver en paus.

Träningen likaså, det tar ett par dagar att återhämta mig, och nu senast kunde jag knappt göra något för jag hade så ont. Inga mediciner – ingen träning. Tack för den. Nu har jag i alla fall ingenting inbokat (vad jag vet) efter den 19 december förrän andra veckan i januari när allt kör igång igen, och även om kroppen kommer att ta stryk av att inte få behandling eller träning, så ska det bli jävligt skönt att bara vara ledig från precis allt ett par-tre veckor.

Almanacka

Jag behöver inte vara någonstans, behöver inte hoppas att Färdtjänst kommer i tid, behöver inte ligga däckad efteråt. Jag och älskaren R ska åka bort lite grann över jul och nyår, hälsa på släkt och bara försvinna en stund. Det ska bli så jäkla skönt. Jag kan inte fira nyår i stan ändå, om det inte är hemma hos mig. Det går inte att få någon taxi, och kollektivtrafiken är inte ett alternativ när alla står som packade sillar. Nej, nu blir det äntligen lite ledigt. De som tror att man är ledig när man är sjukpensionär är för övrigt helt dumma i huvudet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/paus-bland-vardbesok/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.