Pepparkvarnar hämtade!

Fick mina två elektriska salt- och pepparkvarnar i förrgår när jag träffade familjen. Vi var ju ute och letade efter sådana på ett par Lidl-butiker när de såldes urbilligt några dagar, men vi hittade inga. I mina föräldrars närmaste Lidl-affär fanns det tre stycken kvar, och de köpte dem till mig! Helt perfekta, ett enkelt och löst knapptryck på toppen, och den maler samtidigt som den lyser över den romantiska middagen. Okej, det senare händer väldigt sällan, jag försöker bara försköna min vardag och det faktum att mina händer inte fixar vanliga pepparkvarnar längre.

Elektrisk pepparkvarn från Lidl

Nu har jag i alla fall tre stycken, en till salt, en till svartpeppar och en till en blandning av rosé- och grönpeppar som jag ofta använder till bland annat råstekt potatis. De gamla kvarnarna, visserligen snygga och väldigt bra, får bosätta sig på lantstället. Där har vi inga kvarnar alls, och jag tycker det är så himla tråkigt med de där dammiga pepparresterna man får när man köper en burk färdigmalen peppar.

Helt sjukt vilken bra affär det där var. 80 spänn för en batteridriven kvarn med tre års garanti – de liknande jag har sett i butiker för inredning och kökstillbehör har kostat flera hundra spänn, upp till ett par tusen. Dessutom följde batterierna med, bara en sån sak. De har dessutom en liten spillbricka, så det blir inga rester av kryddor på bordet där kvarnarna har stått. Ja, jag är väldigt glad över mina pepparkvarnar!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/pepparkvarnar-hamtade/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: