Polisanmälde felaktig julklapp

En del människor har verkligen inga bekymmer. De har det så jävla bra, att de till och med får julklappar på julafton. Av sin mamma, för de har en mamma. De har det så bra, att de lyckas hitta problem i sin så fina tillvaro och går så långt att de tar till ordningsmakten, för att julklappen inte var bra nog. Ja, du läste rätt. En 36-årig man polisanmälde sin mamma för att julklappen han fick, en orange tröja, inte dög eller var fin nog för honom.

Jag läste det i Aftonbladet (såklart), och även om det inte är en egentlig nyhet så säger det bra jävla mycket om hur fantastiskt bra man har det om man tycker att det är ett problem att få en tröja i julklapp. Var den i fel färg? Hade han önskat sig en leksaksbil eller ett Pokemon-spel i stället? Var tröjan inte dyr nog? Det får vi nog aldrig veta, men att han polisanmälde sin mamma är helt sjukt.

Självklart kan polisen inte göra något, för det är inte olagligt att ge en tröja i julklapp till sin vuxna son, och det blir heller ingen utredning. Men de var skyldiga att ta upp mannens anmälan – och vad kostar det i tid och administration? ”Han ville anmäla att han fått en brandgul tröja”, sa Malin Pärmborn, inre befäl på Blekingepolisen, till Aftonbladet.

Man har nog väldigt få hästar hemma om man gör en sån sak. Har man turen att få en julklapp så säger man tack. Gillar man den inte kan man be att få byta, eller så kan man skänka bort den till någon som faktiskt behöver en tröja men inte har råd att köpa den själv, för de bryr sig garanterat inte om färgen. Men nej, karln polisanmälde sin mamma. Årets största idiot?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/polisanmalde-felaktig-julklapp/

2 kommentarer

  • Petterdecember 29, 2014 kl. 17:59
  • Svara

  Det är sådant vi pysslar med här i mina trakter. Klart grabben blev förbannad. Vem vill ha en brandgul/orange tröja i julklapp. Hårda klappar ska det vara.

  Här kan man nog säga att det var tomtar på loftet. Han kanske är en sån där mambo som bor i mammas källare och julklappen fick honom att verka ännu mesigare och misslyckad. Han ville kanske ha ett nytt dataspel som han kunde lira i sin mörka källare medan mamma vill att han skulle gå ut varmt klädd i friska luften. Vem vet? Han är ju bara 36 år gammal.

  Finns många märkliga filurer i mitt närområde men denna kniper förstaplatsen. 😀

  1. Haha, så måste det nog vara! Stackars pojke som inte fick ett hårt paket i julklapp! De måste ha haft svårt att hålla sig för skratt på polisstationen. :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.