Schemat i veckan

Den här veckan har jag saker på schemat varenda dag. I dag börjar jag med behandling hos Dr. Feelgood, och det räcker mer än väl med saker att göra för en dag. Blir oerhört utmattad efteråt, och det tar ett par dagar innan det värsta släpper. Hypermobil, hyperreaktiv. I morgon är det dags för det förmodligen ganska horribla besöket hos min husläkare, vilket blir det sista hos henne om hon inte skärpt sig och läst på lite.

På onsdag ska jag äntligen till hjälpmedelscentralen tillsammans med en arbetsterapeut från sjukhuset, för att se om vi lyckas hitta någon elektrisk rullstol som jag kan använda. Det vore ju väldigt bra om vi lyckades med det, så att jag kan komma ut lite lättare. På torsdag är det träning i bassängen igen, och på fredag ska jag till sjukhuset och träffa handspecialisten.

Kalender, almanacka

På fredag kväll ska jag på julfest med gamla jobbet också. Det blir trevligt att träffa de jag jobbade med, men det brukar vara så himla mycket folk man aldrig har sett på de där festerna. Volontärer, folk som inte jobbade på kontoret, sådana som jobbat där tidigare. Det kommer inte att bli någon särskilt vild eller långvarig historia, men jag åker dit och käkar och pratar ikapp med kompisarna ett tag. Har ju inte hälsat på där sedan i somras, så det ska bli trevligt. Men schemat är fullt, så det behövs mycket vila.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/schemat-veckan/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.