Snabbt svar från Patientnämnden

Patientnämnden var väldigt snabba med att höra av sig till mig efter att jag anmälde husläkaren förra veckan. De ringde i fredags och berättade att det skulle skicka hem lite papper jag var tvungen att skriva på för att de skulle få tillgång till journaler och diverse saker, och de kom i går. Nu är det alltså game on, och jag antar att jag inte får höra något något mer från dem det här året.

Även om patientnämnden var väldigt snabb med att svara, så ska de sammanställa några frågor och låta läkaren jag anmält skriva ett svar, och det kan väl ta hur lång tid som helst. Svaret ska sedan tillbaka till patientnämnden, och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Jag antar att jag får uttala mig om läkarens svar och det kanske blir ytterligare korrespondens, så det kan nog ta ett bra tag. Jag har ju inte heller hört ett enda ord från Kammarrätten, om de tänker ta upp mitt överklagande om handikappersättning eller inte.

Överklagande, ansökan om handikappersättning, till Kammarrätten. Ritualen upprepas. Inget svar än, men Patientnämnden är snabba.

Det hade ju varit skönt att i alla fall få en bekräftelse på att det har fått den, men inte då. Jag skickade in det den 10 oktober, det är två månader sedan. Jag vet ju att det tar tid, men självklart undrar jag ju om de ens har fått den. Ringer väl och kollar efter jul och nyår hur det ligger till med det där – ett halvkilo papper kan ju inte bara försvinna. Eller jo, med min tur kan det väl i och för sig göra det. Det vore nästan mer rimligt än att de faktiskt har fått ärendet och arbetar med det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/snabbt-svar-fran-patientnamnden/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.