Vädret och veckan som kommer

Det här vädret får mig inte på humör att gå ut. Allt gör mer ont när jag fryser, allt är fuktigt och jävligt. Jag skulle ha gått på bio i går, men jag hade inte lust att ta ett steg mer än nödvändigt, och när jag hade gjort mig i ordning och skulle sätta på mig ytterkläderna och dra iväg, så ångrade jag mig och stannade hemma i stället. Det är liksom inte värt den extra smärtan av att frysa – för kylan sitter kvar bra länge efter att jag kommit in eftersom min termostat är trasig. Och i rullstol fryser man alltid på vintern.

Rullstol

Det var likadant i lördags, jag var tvungen att ställa in en grej jag var bortbjuden på. Men inte på grund av vädret eller för att jag inte ville gå ut, utan för att jag helt enkelt inte kunde. Det gjorde för ont framåt kvällen. Det är alltid så där efter att man har haft en jävligt rolig kväll, men det är alltid värt det. Jag tänker göra om det så ofta jag får tillfälle.

I dag ska jag i alla fall ut en sväng nu på morgonen, för jag ska på massage hos den fabulösa Dr. Feelgoods like fantastiska assistent. Nacken, axlarna och framför allt händerna är helt paj, så det blir helt perfekt med hennes standardbehandling. I övrigt är veckan ganska tom, förutom ett läkarbesök på onsdag och träning på torsdag. Tänkte laga en gigantisk lasagne i dag, så att jag har mat om jag inte orkar med matlagning någon dag. Det blir nog en rätt så trist vecka även nu...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/vadret-och-veckan-som-kommer/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.