Varm julklapp och utflykt

Julafton, ja. Vi sov länge och åt frukost, sen bytte jag och älskaren R julklapp med varandra. Jag fick en halsduksliknande grej som man även kan dra över huvudet – supermjuk. Den stod på min önskelista, och jag hade sedan länge anat att R skulle köpa den, så jag har låtit bli att göra det själv. Jag fick en till julklapp också, ett par tjocka och långa strumpor som var batteridrivna och ska värma fötterna snabbt och mycket!

Inte världens snyggaste, och inte helt praktiskt att ha dem under ett par byxor eller tights eftersom den lilla dosan för batterier sitter fast i strumporna, högst upp på skaftet.

Batteri 9 volt

Men förmodligen väldigt skönt att driva runt med hemma eller på lantstället – om de funkar, återkommer med en recension! R fick en tids prenumeration på Fokus i julklapp av mig, det kändes skönt att för första gången ge honom något han faktiskt ville ha. Oftast får han ingenting.

Vi åkte till stan vid halvtvå, och promenerade lite på Östermalm. Det var iskallt ute, så vi gick till Wienercaféet och käkade lunch. Väldigt goda smörgåsar och bakverk, ganska dyrt. Men R bjöd, och på julafton får man äta vad man vill. Vi satt där ganska länge, sen promenerade vi till tunnelbanan och åkte direkt hem. Kvällen spenderades med att frosta av frysen och äta rester, och det var helt lagom efter gårdagens lilla utflykt. Hade tänkt dela på en flaska vin och slappa, men det blev en kopp te i stället – behövde ju ladda och vara pigg inför i dag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/12/varm-julklapp-och-utflykt/

2 kommentarer

  • Jörgendecember 28, 2014 kl. 16:42
  • Svara

  Härlig julklapp du fick. Sådana strumpor hade jag gärna velat ha oxå!

  Kram kram

  Hälsa R

  Jörgen

  God jul i efterskott!

  1. Tack detsamma Jörgen! Tyvärr funkade de väldigt dåligt, så de ska reklameras! 🙁 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.