En i raden av hemmakvällar

Det blev ingen utgång med kollegorna i går, utan ytterligare en i raden av ensamma hemmakvällar. Fick inget svar, så jag antar att alla var för trötta efter en veckas jobb eller skulle hem till familjerna. I stället vräkte jag i mig nästan en halv bytta glass av märket Ben & Jerry’s för att dämpa tristessen en aning, men det funkade inte. Det gör det ju aldrig, men det är gott en stund.

Jag la till och med ut en subtil förfrågan på Facebook (min privata) om någon ville hänga med ut på stan för en drink eller två, men det blev inte något napp där heller. I och är sig är det innan lön i januari, så det kanske inte är så konstigt. Själv hade jag fått lite pengar av mina föräldrar (jo, jag är vuxen), och jag tänkte avsätta det mesta av dem till roliga saker. Fika, gå ut och käka och ta en öl, kanske till och med köpa något som jag inte behöver.

Det blir många hemmakvällar för min del, och jag är ganska less på det även om jag ofta inte orkar med något annat. När jag väl har ork och lust att göra något är det sällan någon annan vill eller kan. Jobb, familj, träning, tid, prioriteringar… Själv vet jag ju sällan innan jag ska göra någonting om jag verkligen kan, därför vill jag planera in saker så att jag kan vara ledig och utvilad innan. Men ibland blir det för många hemmakvällar i rad – verkligen många – att jag skulle göra vad som helst för att gå ut och glömma det en stund. Det blir en annan helg.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/en-raden-av-hemmakvallar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Mjanuari 24, 2015 kl. 09:46
  • Svara

  Du vet att det hade blivit något av med fredagskvällen om jag inte härjade i ett annat land. Ses snart!

  1. Ja! Hoppas att du har det bra! 🙂

  • Annajanuari 25, 2015 kl. 07:02
  • Svara

  Det där känner man igen allt för väl. Såna kvällar e trevliga ibland, men inte hela tiden. Men va gör man?! *suck*

  1. Ja… Det är bara att försöka njuta av egentiden!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.