En sån där dag igen

Häromdagen var det en sån där dag när allt gick fel, inget funkade, jag inte orkade något och allt bara var blaha. För det första var jag så uttråkad och rastlös att jag ville göra något, vad som helst, men jag hade så ont så att det inte gick. Det har jag i dag också, men nu är jag för trött för att göra något, efter gårdagens eskapader på stan med bästa M. När jag skulle diska ur min kaffekopp gick det så här.

Trasig kaffekopp som tappat örat. En sån där dag...

Det var den billigaste kaffekoppen från Ikea, så någon förlust var det ju inte, men det är ändå irriterande. Man står med koppen i handen, och rätt vad det är så håller man bara i koppens öra. Resten ligger i diskhon. Det var ju tur att det hände då, och inte när den se full med varmt kaffe, men ändå…

De där kopparna från Ikea är riktigt jävla usla, de kan få sprickor av en helt vanlig tur i diskmaskinen eller om man koppen välter i diskhon. Visserligen kostar de väl bara en femma, men de är ändå inte särskilt mycket billigare om man jämför med andra koppar. Räknar man in hur lätt de går sönder är det nog till och med dyrare. Nåja, det var en sån där dag. Antar att vi alla har dem, men det känns som om jag har dem oftare än alla andra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/en-san-dar-dag-igen/

2 kommentarer

    • Petterjanuari 4, 2015 kl. 19:14
    • Svara

    De är säkert även tillverkade av fattiga, blinda kinesiska barn och innehåller för mycket bly för att vara nyttigt att använda. Kvalitén blir därefter och IKEA är något inget speciellt fördömme för hållbar utveckling och återvinning. Men vad vet jag, jag har inte satt min fot på IKEA sedan 1998. 😀

    1. Ja, så är det nog. Kommer inte ihåg var de är tillverkade, men inte fasen är det i närheten av Europa i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.