Hål i foten

Jag har hål i foten. Inte direkt in i foten, men mina stackars tofflor jag fick av morsan för ett par månader sedan har redan gett upp. Det var en väldigt liten reva under den högra toffeln redan från början, men den var så liten och gick inte ens genom skinnet, att jag inte trodde att det skulle bli något mer av det. Men nu är det inte bara hål, det är en ordentlig öppning, och fluffet inuti spyr ut.

Hål i foten på tofflan

När jag försöker stoppa tillbaka stoppningen (den som katten inte snor och leker med) blir det som en hård klump direkt under foten, och det är inte skönt att gå på det. Jag försökte att tejpa igen hålet, men det funkade inte. Vet inte om det är någon idé att försöka sätta fast en lapp över det heller, för det är verkligen inte skönt att gå i tofflorna när det är ett hål i dem! Stoppningen liksom flyttar på sig och lever sitt eget liv – den som nu finns kvar. Det verkar saknas en del efter katten har lekt med den…

Äh, jag vet inte. Jag kanske får köpa ett par nya, det brukar ju vara ganska billiga när vintern tar slut och efter jul – har för mig att jag såg något liknande för runt tvåhundra spänn sist vi var och handlade. Så länge det inte är fejkmaterial i stället för riktigt fårskinn så spelar det ingen större roll hur de ser ut, men de där fejktofflorna brukar inte vara varma nog. Det måste ha varit något fel på de här, men jag fick dem ju begagnade. Knappt använda, men det ska inte gå hål i dem utan att man kliver på något vasst. Nä, adjö, tofflor. Hål i sulan är inte ok.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/hal-foten/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.