Idéer och tillbaka till verkligheten

I går kände jag mig jävligt produktiv! Hade ju en hemmadag framför mig, så på morgonen fick jag en hel del gjort. Packade ner allt julpynt i en låda (allt, vilket innebar en liten gran, en ljusstake och en stjärna), satte mig med lite programmering och fick ihop säkert hundra rader, och hade massor med idéer. Vissa dagar har jag det, och även om det aldrig blir verklighet av mina idéer så är det ändå kul att de dyker upp. Det betyder i alla fall att jag inte är helt hjärndöd ännu.

Röntgen Homer Simpson. Många idéer, liten hjärna.

Något annat som tyvärr är verklighet från och med i dag är ju att ledigheten över jul och nyår är slut. Jag drar igång med mjukstart i dag, massage hos Dr. Feelgoods assistent, och det ska bli väldigt skönt. I morgon är det ju röd dag, men sen är det full rulle med alla besök inom direkt. Två saker på onsdag, vilket innebär att det blir en jävligt lång dag, och sen första träningen på torsdag.

Jag lär ju vara så trött efter den här veckan att det inte sprutar några idéer ur huvudet på mig. Alla de här jävla besöken tar så oerhört på krafterna, även om det inte är träning eller något som är särskilt jobbigt. Bara färden fram och tillbaka någonstans, av- och påklädning och all väntetid tar på krafterna. Nåja, det var skönt så länge det varade. Ledigheten, alltså.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/ideer-och-tillbaka-till-verkligheten/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.