Jakt efter café med sittplats

Åkte till stan en sväng i går. Det tog emot med varenda fiber i hela kroppen, men vi hade sagt att vi skulle ut och göra något – och så blev det. Var helt slut redan innan jag duschat och klätt på mig, men ett extra piller kanske skulle greja saken. Det gjorde det inte förrän vi var framme och satte oss ner i sköna fåtöljer. Vi hade tänkt åka till Sturekatten och fika, men det var helt fullt. Det var faktiskt fullt på så gott som varenda café vi kollade in på, och vi gick ändå förbi en hel del ställen.

Januari, årets fattigaste månad, innan lön, innan social- och barnbidrag. Ändå var det jävligt mycket folk ute i rörelse, det var lite konstigt. Men vad vet jag, folk kanske prioriterar fika. Det gjorde vi i alla fall, även om det inte var jag som betalade. Till slut hittade vi i alla fall ett par sköna platser på ett café, i lugn och ro eftersom sittplatserna var inhysta i ett bibliotek. Åt en grillad macka och en ”liten” kaffe latte. Min är till vänster. Ehh, undrar hur gigantisk en stor är…

Fika, café. Stora muggar!

Det var för kallt för att gå på stan, och som vanligt hade ingen av oss något där att göra egentligen. Eftersom R åkte i morse så var han tvungen att packa och fixa inför det, så vi åkte hem från stan tidigt. Åkte egentligen bara dit för att fika. Har fått ännu mer att göra nästa vecka, men det är nog bra att jag håller mig sysselsatt. Ska nog höra mig för om någon vill gå ut käka en bit mat och dricka en öl eller tio till helgen, det skulle vara skönt. Men nu ska jag förbereda lite inför morgondagens eskapader – massage och övningskörning!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/jakt-efter-cafe-med-sittplats/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.