Lista och matlagning

Okej, jag strutsade faktiskt inte helt och hållet i fredags, angående alla saker som händer i veckan. Jag sammanställde faktiskt en lista med de saker som är mest akuta hos husläkaren, som till vilka adresser alla remisser och intyg ska skickas, samt av vilka anledningar. Jag tog bara upp de viktigaste sakerna, för vi har bara en halvtimme på oss och jag antar att läkaren har ett par frågor om åtminstone det ena eller det andra.

Jag ska se om han inte kan återkalla den där remissen till Karolinska också, så att ansvaret inte ligger på mig. Det är ju den förra läkaren som skickade den mot min vilja – hon visste mycket väl om att jag inte såg något värde i att gå en vidrig KBT-kurs igen. Skrev en lista med lite mindre frågor också, om det visar sig att han litar på mig och skriver intygen utan att ifrågasätta informationen. Allt finns ju i mina journaler, så jag förstår inte att det ska vara så svårt att inte tro på det som står där.

Läkare läser

Ja, det tog ändå ett par timmar att göra listan. Jag hade ju tänkt göra det i dag nu när jag är ensam, men det satt och gnagde i huvudet på mig framåt fredag eftermiddag. Det var nog tur, för jag har kommit på ett par saker nu efteråt. Hade jag skrivit min lista nu i dag eller till och med i morgon, hade det blivit mer tänkande och det hade inte funnits någon tid för eftertänksamhet. Så vad ska jag göra i dag då? Jo, laga mat i mängd så att jag har under veckan och slipper laga något när jag kommer hem och är trött!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/lista-och-matlagning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.