Mög överallt och behandling

Det snöade visst lite både natten till i går och under gårdagen. Det kom så pass mycket mög (någonstans runt 10 centimeter blötsnö, på vissa håll uppemot 20 centimeter) att jag var orolig om det överhuvudtaget skulle komma någon taxi och hämta mig på morgonen. Det är ju inte överdrivet roligt att sitta ute och vänta på en bil i en halv evighet – utan att veta säkert om den ens kommer – på den här bänken.

Bänk med snö. Är det tänkt att jag ska sitta här? Jävla mög.

Glöm det. Jag hatar den här skiten, jävla mög. Men taxin kom i alla fall nästan i tid, trots att rusningstrafiken knappt hade lagt sig och det var långa köer. Hos Dr. Feelgood visade det sig att jag visst var krokig och väldigt mycket mer stel i ena kroppshalvan. Jahapp. Det fixades till genom att flytta lite på mitt bäcken, hur enkelt som helst om man vet hur man gör. Han gjorde något konstigt som tydligen var bra för höftböjarna också, de har ju gett mig en hel del problem på sistone.

Behandlingen avslutades med lite massage av musklerna i ländryggen, för de var stenhårda på ena sidan. Jag var tvungen att köpa ett par saker och gå in på Apoteket på väg hem, och då kändes det verkligen hur sned jag hade varit. Och så gör det förjävligt ont på båda sidor nu. Förra gången fixade han ju min vobbliga och subluxerande käke – det är nästan två veckor sedan och den är fortfarande bra. Har bara subluxerat en gång sedan dess, och dagen efter gjorde det inte ens ont. Han är verkligen en ljuspunkt i allt detta mög.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/mog-overallt-och-behandling/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.