Vinterstad och kexchoklad!

I går kväll kom älskaren R äntligen hem efter en vecka på jobbresa! För första gången på länge ägnade jag en ganska lång stund åt att laga mat, och fick ryggskott på köpet. När han kom hem gick jag som en krokig trädstam, och hade jävligt ont. Kul. Han var ändå trött och hade mycket att packa upp, så vi gjorde ingenting särskilt på kvällen.

Ryggskott

Det har varit jävligt kallt ute, men i går kväll var det till och med rimligt och nästan skönt – runt noll grader. Ville ta en liten promenad, men han orkade inte. I stället tog han några nya tidningar och lade sig och läste. Och somnade. Jag hade visserligen inte tänkt mig att vi skulle göra några större saker på kvällen, och vi hann med att prata ikapp lite. Inte så många ord, men tillräckligt. Han hade en kexchoklad med sig som färdkost som inte blivit uppäten, och han efterskänkte den till mig. Åt en bit, la ifrån mig kexchokladen på bordet och gick på toaletten. När jag kom tillbaka satt katten och slickade på en bit choklad… Skalade bort hela det yttersta lagret med en kniv och räddade allt som var oslickat, kattjävel.

I dag ska han iväg en sväng med en kompis på förmiddagen, och sen tror jag att vi hittar på något på eftermiddagen. Stan, utflykt, biltur, fika eller promenad. En tur på vinterstan, eller slaskstan. Det finns säkert några smultronställen där det är vackert av snön fortfarande, och det vore skönt att vara ute i naturen, men om jag kan ta mig fram där utan rullstol är en helt annan fråga. Förmodligen inte, så vi får se vad det blir av det hela. Återkommer.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/01/vinterstad-och-kexchoklad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.