Alla är vi likadana på insidan

Vem har inte hört att vi människor är lika på insidan? Det stämmer inte. Jag kan meddela att de flesta, ”vanliga” människor, är som kvalitetsmöbler från NK, och jag är som en gammal billig IKEA-möbel som det saknades skruvar till.

Skruv

Människokroppen är en fantastisk sak, och hur varenda liten mojäng samarbetar med andra signaler, organ eller impulser är egentligen helt otrolig. Inte ens det funkar på mig. Vi är inte likadana på insidan, men jag önskar verkligen att jag i alla fall kom från Mio.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/alla-ar-vi-likadana-pa-insidan/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Monicaschfebruari 26, 2015 kl. 17:58
  • Svara

  Du är unik och antagligen från Nordiska galleriet. Minst.

  1. Haha, tack!

  • Överlevnadsguidenfebruari 26, 2015 kl. 20:20
  • Svara

  Att din kropp fungerar så dåligt är ju verkligen inte något att skratta åt, men jag måste säga att det var en väldigt rolig bild. Jag är benägen att hålla med föregående talare om att du är något betydligt mer unikt än en IKEA-möbel, själv skulle jag gissa på en Picasso, jag tycker det påminner om hans stil. 😉
  Charlotta

  1. Haha, vilken komplimang! Tack! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.