I dag blir det nyårsfest!

I dag, alla hjärtans dag, ska jag på nyårsfest. Bra va? Jag kan ju inte komma varken till eller från något ställe på nyårsafton eftersom det inte går att få någon taxi, och eftersom jag verkligen inte kan trängas som packade sillar i en tunnelbanevagn, så om det ska bli någon nyårsfest för min del (på nyårsafton) så måste den vara hemma hos mig. Och jag orkar inte alltid ställa till med fest.

Därför firar vi nyår två en helg i januari eller februari i stället, och nu är det alltså dags. Vi drar hem till min vän och före detta kollega M, och så kommer bästa M, galna O och säkert några andra dit också. Champagnen står på kylning, spellistan är fixad, taxin är bokad. Ja, det är klart att det är lite konstigt att fira nyår i februari, men det spelar ingen roll. Nyårsfest som nyårsfest.

Skåla i champagne

Det har kommit till min kännedom att det är något slags vidrigt musikspektakel på TV i kväll, och det ska bli skönt att slippa det även den här helgen. Sen är det väl bara åtta helger kvar, eller nåt sånt. Visserligen skulle jag aldrig se på det själv, men vissa sällskap bänkar sig framför sin TV de där helgerna. Jag får helt enkelt se till att vara upptagen på annat håll, och kvällens fest blir en bra början. Gott nytt år!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/dag-blir-det-nyarsfest/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Katjafebruari 14, 2015 kl. 11:12
  • Svara

  Ja, varför inte fira när man kan istället 🙂 ( kineserna t ex. firar väl nyår i januari/februari ).
  Där ser man, jag trodde nästan att jag var ensam om att hata det vidriga musikspektaklet som ska pågå i flera veckor, blä.

  Du får ha det så kul på din nyårsfest! 🙂

  1. Precis! Samma människor, samma tema – bara en annan dag! Mycket smidigare för min del. 🙂 Tack!

  • Mfebruari 14, 2015 kl. 15:50
  • Svara

  Ja, du kan känna dig säker. Det blir inget musikspektakel på tv i kväll när vi firar nyår. Alla vet ju att det inte är sånt på nyårsafton. Så det så. Tyvärr blir det bara vi få men trogna. Men nog blir det bra ändå.

  1. Precis, det är ju aldrig Melodifestivalen på nyårsafton! Ses snart!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.