En dag när man vill stanna inne

Just en sån dag är det i dag. Jag vill bara stanna inne i värmen, i min snöfria lägenhet. Jag vill inte gå utomhus, jag vill inte halka runt på ojämnt underlag, och jag vill inte frysa. Tyvärr måste jag. Och hade det varit något som inte var så viktigt kanske jag hade stannat inne, hemma i värmen, men jag ska iväg på massage. Det är viktigt. Ännu viktigare blir det när jag inte behöver betala för det – för landstinget bekostar ju inte min vård.

Behandling och massage. Huvudmassage. Nackspärr och ont i axeln. Vill helst stanna inne!

Det blir nog raka vägen fram och tillbaka utan avstickare. Men jag måste verkligen klippa mig, och jag måste verkligen köpa en födelsedagspresent den här veckan. Ska nog ringa och boka en klipptid och ordna resten utefter det, men jag måste iväg på två saker till den här veckan. Min nästa medicinska yogalektion är i morgon, och på fredag ska jag till sjukhuset för att prata om en eventuell liten operation – inget allvarligt.

Jag måste bort på kalas och sånt både på lördag och söndag, och det blir ingen tid alls för vila på dagen varken lördag eller söndag. Jag har faktiskt bara torsdag ledig på hela veckan, och det är alldeles för lite. Tyvärr kan jag ju inte bara stanna hemma från allt heller, för jag skjuter bara upp det till nästa vecka eller helgen därpå, och det är aldrig ett bra tillfälle för något alls. Det suger.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/en-dag-nar-man-vill-stanna-inne/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.