Fest med obligatorisk partyhatt

Gott nytt år då! I går kväll var det nyårsfest med obligatorisk partyhatt, käk, godis och god dryck. Vi var hemma hos min kompis M i Sollentuna, och självklart hade jag min kalkonhatt på mig. Älskaren R hade en fez från Turkiet, och det satt en pin på den med högst opassande text om det hade varit ett finkänsligt sällskap.

Arga Klara i kalkonhatt på nyårsfest! Fest i februari.

Alla hade med sig några låtar till kvällens spellista, men det spårade så klart ur när det började pratas om hur det kommer sig att R och bästa M bara sjunger i varandras sällskap. Värden hade förberett ordentligt med både Tennyson (i ett av Jan Malmsjös vidriga framföranden – fy fasen så osympatisk han framstår) samt Grevinnan och betjänten. Den gjordes för tysk television från början, och sänds samtidigt på alla kanaler i Tyskland på nyårsafton. Vilken mardröm. Galna O kom på den briljanta idén att försöka oss på att framföra den själva nästa gång vi firar, och det lät ju lite kul! I sommar vore lämpligt, eftersom man slipper städa gräsmattan.

Vi hade inga raketer, men körde lite tomtebloss i stället. De höll betydligt längre än de urgamla jag hade hemma, som brann upp på några sekunder. På det stora hela en ganska lugn och skön nyårsfest med mycket gott att äta och många skratt. Vi började ganska tidigt, så vi orkade inte vänta tills klockan var tolv för att fira in det nya året. Vi (inte alla och inte samtidigt), skålade alltså för nyåret vid tiotiden, garvade åt Shur Lee i videon till ”Overlord”, fick andningsproblem av tomteblossen, åt för mycket, förundrades över ”Salad Fingers” och på det stora hela njöt av en trevlig fest!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/fest-med-obligatorisk-partyhatt/

2 kommentarer

    • Mfebruari 16, 2015 kl. 18:35
    • Svara

    Nej, vilt blev det inte men trevligt var det. Och jag gillar er allihopa så mycket. Om inte annat så kan man alltid lita på lustiga samtalsämnen och knäppa idéer. Var själv rätt trasig på söndagen men nöjd med en fin kväll.

    1. Ja, det slår aldrig fel! Det var väldigt lyckat, tack! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.