Gårdagens pärs och en god risotto

Puh, vilken pärs det blev i går! Som tur var gick läkarbesöket ganska fort, så jag hade tid att kolla efter presenter innan jag skulle bli klippt. Men när jag väl satte mig i frisörstolen kände jag hur jäkla trött jag var, och bara tanken på att ta mig hem efteråt kändes helt överväldigande. Solen sken, hem kom jag, och nyklippt blev jag. Och så har jag världens fluffigaste och mjukaste halsduk.

Arga Klara. En pärs att vara ute halva dagen!

Sen gjorde jag inget mer på resten av dagen. Eller jo, jag lagade en jävligt god risotto till middag. En riktig, ingen jävla risröra med vanligt torrt ris och grönsaker. Vin och buljong och en jävla massa smör och parmesanost, det är grejer det. Gjorde en svamprisotto med knaperstekta baconsmulor på toppen, det satt fint. Det lägger sig som en härlig klump i magen och man är mätt i en halv evighet. Visserligen är det en liten pärs för mig att stå och röra i den hela tiden, men det är det värt ibland.

Jo, jag slog in de små presenterna också. Bara småsaker, men förhoppningsvis kommer de till användning. I dag blir det kalas på eftermiddagen, så jag kommer inte att vara särskilt mobil i kväll och håller mig med största sannolikhet hemma efter gårdagens pärs. Puh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/gardagens-pars-och-en-god-risotto/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.