Giant corn och blandade godsaker

Jag har en ny favorit i godishyllan. Det är en av naturgodissorterna, giant corn. De ser ut som stora, rostade majskorn, vilket jag antar är precis vad de är. Smaken är ungefär som popcorn, men mer och godare. Dessutom knaprar de bättre. Det finns giant corn med smak av chili också, men de är inte alls bra. De ska vara naturella, med bara salt på.

Jag har en annan favorit också, någon slags liten grön ärtformad sak som de kallar för wasabiärtor. Älskar ju pepparrot i alla dess former och därmed även wasabi. Men man får se upp när man käkar de där sakerna, för rätt vad det är kommer det en som är så stark att hela huvudet skrynklar ihop sig. De är vanligtvis inte överdrivet starka, men det finns riktiga nitärtor bland de vanliga.

Nackdelen med naturgodis, förutom priset och att det ofta innehåller lika mycket socker men fler kalorier än vanligt godis, är att det inte går att blanda sorterna i en och samma påse, om man inte bara köper saker av ungefär samma sort.

Salta nötter eller giant corn blandat med frystorkade jordgubbar med yoghurtöverdrag är ju helt uteslutet. Eller wasabi på chokladen med kokos, glöm det. Man får helt enkelt hålla sig till sorter som är ungefär likadana, eller ta flera påsar. Eller låta bli att käka godis överhuvudtaget…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/giant-corn-och-blandade-godsaker/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.