Lyxiga smycken online

Jag  gillar smycken. De piggar upp trista kläder, de uttrycker i vissa fall en ståndpunkt eller ett ställningstagande, men framförallt är de snygga. Jag köper oftast smycken som inte kostar så mycket eftersom jag gillar omväxling, och man får så mycket mer för pengarna. Man kan hitta många lyxiga smycken online som är prisvärda, men jag själv håller mig oftast till de billigare varianterna.

Det är enligt mig fullkomligt onödigt att lägga ner tusentals kronor på till exempel ett halsband eller armband, när det finns fantastiskt snygga smycken som är betydligt mer prisvärda att välja på. Den enda skillnaden är ju bara värdet och huruvida metallen är äkta eller inte, men för min del spelar det ingen roll.

Armband i silver

Som alltid finns det ju ett enormt utbud av både bra och lyxiga smycken online, för det vore ju omöjligt för fysiska butiker att samla olika märken och erbjuda särskilt många av varje. Jag personligen bryr mig inte särskilt mycket om märken, men det är viktigt att de smycken jag bär antingen står för något eller är lite rebell-snygga. Jag har ju flera smycken som representerar EDS, till exempel. Inte bara är det viktigt för mig, men när jag köpt dem har en del av priset gått till forskning. Även sådana saker spelar in för mig.

Jag tycker ofta att det inte är de allra dyraste smyckena som är de snyggaste, och jag skulle ändå inte våga gå runt med dem till vardags. Poängen med smycken är ju ändå att man använder dem och det ska inte vara hela världen om något råkar gå sönder eller tappas bort. De får däremot gärna se lyxiga ut, men de måste absolut vara prisvärda. Vad tycker du?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/lyxiga-smycken-online/

2 kommentarer

    • Katjajanuari 30, 2015 kl. 08:28
    • Svara

    Jag håller med dig fullständigt! Så mycket billigt OCH snyggt det finns 🙂 Guldsmycken går bort direkt, det får på sin höjd vara silver. Min vigselring t ex. är en billig en i titan 🙂

    Halsbandet på bilden är riktigt snyggt, jag måste kika in i deras butik.

    1. Ja, jag skulle aldrig själv köpa något i ädelmetall! Ett par örhängen för 100 kronor kan vara minst lika snygga som ett par för 1000 kronor, och oftast finns det ju så oerhört mycket mer att välja på när man köper något oäkta. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.