Min Mousetrapper Advance dör lite

Fan, min geniala Mousetrapper Advance börjar bli seg. Det är med allra största säkerhet någon smuts eller damm i den, rimligtvis katthår, i den. Den går helt sjukt segt att flytta på markören ibland, men själva klickandet går bra. Även om jag har gott om tid, så har jag inte tålamod att vänta i flera sekunder på att flytta muspekaren från ena sidan av skärmen till den andra. Urghh.

En ny Mousetrapper Advance kostar nästan tre papp. Jag hittade den jag har billigt, begagnad, på Blocket. Tror att jag gav en femhundring för den, men det är ju en halv evighet sedan, och katten ligger gärna och vilar på den om jag sitter vid datorn. Jag har en vanlig mus jag kan använda, men bara om jag har den på den utdragbara hyllan under skrivbordet där det är tänkt att tangentbordet ska stå. Då är det i lagom höjd för axlarna, och rakt framför kroppen.

Tangentbord. mousetrapper advance och handledsstöd. Att starta i felsäkert läge.

Det är lite långt att flytta mellan att klicka och att skriva… Får öppna upp den någon dag och se om det går att grovrengöra där inuti. Har inte lust att köpa en ny, om jag inte kommer över en jävligt billigt. När man köper begagnat vet man ju aldrig riktigt vad man får heller – den kan ju ha använts i åratal utan att se sliten ut. Hur många av er skulle köpa en vanlig datormus begagnat…? Inte jag i alla fall, men 3000 spänn är alldeles för saftigt för en ny. Om de behöver ett nytt ansikte utåt för Mousetrapper Advance så är jag helt klart tillgänglig…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/min-mousetrapper-advance-dor-lite/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.