I mitt badrumsskåp!

För ett tag sedan (okej, väldigt länge sedan) skrev jag om hur det kommer sig att folk ofta kollar i andra människors badrumsskåp när de är hemma hos någon. För mig är det en gåta, jag ser ingen anledning till varför någon skulle vilja göra det överhuvudtaget. Vad vill man se? Något äckligt, något förbjudet eller något hemligt? Jag tror att de allra flesta människor har helt vanliga saker i sina badrumsskåp, så även jag. Här är mitt.

Mitt badrumsskåp

På den översta hyllan ligger ett glasögonfodral, linsvätska, kontaktlinser och såna där små askar till dem. På hyllan under står deodorant, ansiktskräm, zinksalva, ansiktsmask och en liten röd burk med smycken. På hyllan näst längst ner står ett par parfymer, fuktkräm i sprayform, ansiktsvatten, ansiktstvätt och peelingkräm för ansiktet. På den nedersta hyllan har jag en liten plastburk med saker som nagelsax, pincett, rakhyvel, salva mot eksem och så en påse bomullsrondeller.

Spännande, va? Nu slipper ni undra vad jag har i mitt badrumsskåp, och inte behöver ni öppna och titta om ni är hemma hos mig heller. Den andra halvan av skåpet tillhör R, men eftersom han inte har särskilt mycket saker så förvaras även saker som tandkräm och bomullspinnar där. Sen har jag självklart mer saker än så, lite smink, hårgrejer, hårtork och andra hygienartiklar, men de bor i ett annat skåp i badrummet. Jag hoppas att någon känner sig tillfredsställd med att ha fått se in i mitt badrumsskåp, av vilken outgrundlig anledning man nu skulle vilja kika in i någon annans skåp…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/mitt-badrumsskap/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.