Nyaste medicinen och biverkningar

Nu har jag käkat Saroten i ett par veckor eller så, och det går riktigt bra. Med bra menar jag att jag inte har särskilt många alltför jobbiga biverkningar av dem. Jag var från början oerhört dåsig och yr på morgnarna, men då hade jag tagit medicinen när jag gick och lade mig. Andra veckan började jag ta dem ett par-tre timmar innan läggdags, och då blev det lite bättre – men det är fortfarande oerhört svårt att gå upp på morgningarna.

I övrigt är det svårt att veta riktigt ännu. Det är en viss förbättring av nervsmärtan, men alldeles för lite för att jag ska fortsätta med en medicin som gör att jag riskerar andra biverkningar av mina övriga mediciner. Det är någon slags korsreaktion som kan vara ganska otrevlig i allra värsta fall, men det verkar ju gå bra hittills.

Saroten 10mg. Har inte fått så många biverkningar ännu!

Jag skulle nog ändå vilka höja dosen och se om det faktiskt blir någon riktigt påtaglig effekt, eller om det är som nu – knappt värt det. Jag började ju visserligen på lägsta nivån, så det kanske finns ganska mycket utrymme för höjning av dosen. Vet inte. Inte mitt jobb att veta, så jag tänker fan i mig lägga mer energi på att ta reda på det heller. Nåja. Inte så farliga eller många biverkningar är i alla fall en väldigt positiv sak, eftersom jag får biverkningar av det mesta. Käkar jag bara choklad går jag upp i vikt, käkar jag bara morötter blir jag orange, etc. .


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/nyaste-medicinen-och-biverkningar/

2 kommentarer

    • Farsanfebruari 2, 2015 kl. 21:53
    • Svara

    Här har vi däremot ett stavfel. Medicinen ska naturligtvis heta Karoten. Det syns ju för fan på bottenfärgen till texten.

    1. Jag tror att de hittade på namnet utefter hur tabletten ser ut – mörkt orange, nästan åt det bruna hållet. Sen rimmade de på något annat och vips så hade de ett namn! 🙂 Själva innehållet heter Amitriptylin, men det var väl för svårt att säga…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.