Ont i händerna!

I går var det en seg dag hemma. R flaxade runt och storstädade, och så tvättade han säkert tre maskiner också. Jag blev trött bara av att titta på. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde kvällen före, för jag hade jävligt ont i händerna. Det är givet att ryggen gör extra ont, men av någon konstig anledning brukar jag ha som mest ont i händerna när jag har varit på fest. Kanske håller för hårt i glaset… I dag ska jag i alla fall passande nog åka till handspecialisten på sjukhuset.

Handledsortoser från Catell

På kvällen tog vi oss ut och körde en storhandling. Det blev sent, men tack och lov var det knappt en käft inne i stormarknaden. Och det var tur att vi gjorde det i går, för jag har vårdgrejer tre dagar i rad nu och kommer med allra största sannolikhet inte vara särskilt pigg på att spendera kvällen i affären tillsammans med tusen andra.

Det känns som att saker att äta till frukost, grönsaker, frukt och saker som går att äta utan tillagning alltid är slut. Det finns i alla fall inte hemma i kylen när jag vill ha det. Och ofta gör det så ont i händerna att jag inte kan öppna saker eller hålla i prylar av glas utan att ha sönder något, och de gångerna är det skönt att ha något som bara är att ta fram och käka. Som en avokado eller en bit ost eller något sådant. Dagens frukost blev yoghurt med banan och solrosfrön, och nu blir det en morot och en smörgås innan jag kör iväg!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/ont-handerna/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.