Översovning med systerdotter

Puh, det var jobbigt att ha besök! Min syster och systerdotter kom ju hit i fredags på eftermiddagen, och så sov de över här. Syrran fick inte vara med, så hon roade sig på egen hand. Vi hann med mycket lek och mängder av pyssel, det mesta handlade om att vi skulle lära oss om djur och göra mat till dem – maten ritades på ett papper och klipptes ut. Det var lagom jobbigt, så till och med jag klarade av det!

Sen käkade vi en god middag (kycklingen), och efter det slog vi oss ner i soffan och kollade på ett par barnprogram. Vi såg en helt galen frågesport där alla pratade väldigt bred skånska och jag knappt hörde vad de sa, samtidigt som vi mumsade i oss popcorn och myste i soffan. Efter en godnattsaga somnade hon ganska snabbt, och sen spenderade jag säkert en halvtimme med att försöka komma på vad det var jag skulle göra. För något var det ju.

Popcorn

Sen kom jag på att det var ett läkarintyg jag skulle skriva ut, och ägnade en halvtimme till med att leta reda på det online. Sen var jag halvdöd och gick och lade mig också, somnade nästan innan huvudet nådde kudden. Jag hade förväntat mig att bli väckt klockan sex, men jag hörde inte ett knyst förrän klockan var åtta. Tack Saroten! Jag brukar ju gå upp vid åttatiden, och då hade jag ändå fått sova i nio timmar.

Efter frukosten i går gick vi ner till affären, för det var ju ändå lördag och på lördagar äter man lördagsgodis. Köpte varsin påse, gick hem och lekte en stund till, och sen började jag krokna. Det var verkligen dags för en tupplur framåt halvelvatiden, och då packade de ihop allt och åkte hem. Resten av dagen gjorde jag ingenting, och det var helt lagom. I dag kanske det blir nya äventyr.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/oversovning-med-systerdotter/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.