På vårdcentralen i går

Jag tror faktiskt att jag är ganska nöjd med min nuvarande husläkare! Han jobbar på samma vårdcentral som där den där hemska kvinnan jag anmälde, vilket är tur med tanke på att det är nära hem. Inte ens 500 meter. Det är ju lite synd att jag måste gå till just den vårdcentralen eftersom de har en chef som håller med inkompetenta läkare och dessutom skyller allt på mig, men att hitta en vettig husläkare har visat sig vara förbannat svårt. Jag är nöjd med den jag har nu, så jag går kvar där.

Såg inte kvinnans namn på personalskylten, och det rum hon använde när jag var där hade inte längre någon namnskylt. Visserligen var hon inte fast anställd där, men man kan ju hoppas att hon fått sig en reprimand. Bara att invänta patientnämndens nästa svar. De verkar sköta ärendet väldigt snabbt och kompetent, och jag skulle tro att vårdcentralen vill bli av med problemet snarast också. Och det är inte jag som är problemet, trots att de påpekar det.

Vårdcentral

Hur som helst, jag fick ett par saker på recept som den tidigare läkaren vägrade skriva ut, trots att inget av dem är beroendeframkallande. Det ena är D-vitamin och kalcium i en och samma tablett, och det andra var en salva med nitroglycerin som kan hjälpa mot kalla händer och fötter. Handspecialisten trodde att jag hade Raynauds, så det skadar ju inte att prova. Ska öka dosen av Saroten, och så fixade vi ett par andra saker. Fick en ny tid på samma plats och tid om en månad, då har jag säkert nya saker att ta upp.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/pa-vardcentralen-gar/

2 kommentarer

    • Piafiafebruari 13, 2015 kl. 14:35
    • Svara

    Så roligt att höra att du fått en läkare som kan fungera! Håll fast vid honom om det går- det betyder så mycket. Handbojor och fotfängsel? 🙂

    1. Jajamen! 🙂 Tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.