Planerar produktiv dag

I dag tänker jag fixa lite prylar och papper och sånt där som måste höras varje månad. Jag är för lat för att dra fram pärmar och hålslag varje gång det kommer ett besked eller något man borde spara på, så jag gör allt sånt en gång i månaden och är jävligt produktiv då. Varför använder företag och banker inte papper som redan har hål? Väldigt mystiskt, för alla sparar dem ju åtminstone till nästa deklaration.

Papper, ansökan, intyg, överklagande

I kväll drar jag och R iväg på stan och ska käka med mina föräldrar, bästa E från Norrland och syrran. Det kan tänkas att det blir en öl eller två, eller kanske ett glas vin till maten. Dagens sammanlagda planer ser alltså ut ganska lugna ut.

Det blir nog ingen särskilt sen historia, för de ska gå på teater innan. Jag är inte intresserad av “Black Adder” på svenska med svenska skådisar, så jag avstår. Det känns som om halva poängen försvinner om man byter språk. Även om jag tänker vara produktiv nu så är det ju inget som är särskilt jobbigt, så vi får se om vi hittar på något mer efter käket. Nu: papper.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/planerar-produktiv-dag/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.