Saker att göra i veckan

Sådär ja, klipptid fixad i anslutning till mitt sjukhusbesök på fredag, och i gallerian där jag ska klippa mig finns även en leksaksaffär så att jag kan inhandla presenter till ett av födelsedagsbarnen som ska firas på lördag. Det blir egentligen för många saker att göra på en och samma dag, men eftersom veckan är fullsmockad har jag inte mycket annat att välja på. Det är tur att jag är ledig i morgon, i alla fall.

Om en stund ska jag dra iväg på medicinsk yoga igen (som autokorrekt av någon outgrundlig anledning gärna vill ändra till mexikansk yoga – jag måste googla det). Det är inte överjävligt jobbigt som bassängträningen var, men resan fram och tillbaka kan bli det nu när det har kommit så mycket snö. Man måste åka i så god tid för att vara säker på att komma fram, så att det där 45-minutersbesöket tar nästan tre timmar från dörr till dörr. Hade jag åkt kommunalt hade det tagit mindre än två timmar sammanlagt.

Mycket väntetid alltså. Och det är aldrig särskilt roligt att sitta och vänta (eller stå och vänta på bilen) på ett sjukhus. Det finns liksom ingenting att roa sig med. Skönt i alla fall att min lista över saker att göra krymper. Det är åtminstone två viktiga samtal kvar, bland annat till Kammarrätten, och så till den där jävla smärtkliniken jag inte ska gå på. Det kan jag kanske göra i morgon. Och sen är det bara att invänta svar från läkarens och chefens uttalanden till patientnämnden igen också… Puh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/saker-att-gora-veckan/

2 kommentarer

    • Petterfebruari 4, 2015 kl. 12:09
    • Svara

    Ähhh… Medicinsk eller mexikansk yoga spelar ingen roll. På stan hos mig hänger affischer där någon erbjuder gravid yoga. Det hade varit något att prova. 😀

    Språket i Sverige utvecklas inte. Det underutvecklas. Min telefon föreslår ord men autokorrigerar inte. Det är bra.

    1. Hehe, det skulle vara något! 🙂 Särskrivningar blir allt vanligare och någon utveckling är det ju verkligen inte. Min telefon autokorrigerar om jag inte trycker bort förslaget, bra om man inte är så träffsäker men dåligt när man stavar rätt från början…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.