Snabbt på stadsbyggnadskontoret!

De ringde mig från stadsbyggnadskontoret i går, precis när jag var färdig hos läkaren. De hade fått min ansökan och det var inga konstigheter alls, de kommer att sätta in en automatisk dörröppnare i min port. Jag ska få en liten radiostyrd bricka (de sa att den är ungefär lika stor som en bilnyckel) att öppna den med, och nu behöver jag inte göra ett dugg mer.

Det enda de väntade på var fastighetsägarens godkännande, men hon sa att när både värden och stadsbyggnadskontoret hade godkänt det redan, så brukar fastighetsägare aldrig säga något om saken. Sen skulle de skicka ut en firma för att kolla på porten och göra en offert. Det var ju den biten jag själv har skjutit upp i oändlighet (sedan i somras, det är länge när man är hemma på dagarna), så det blir skönt att någon annan tar tag i den biten.

Jag hade aldrig trott att de skulle vara så här snabba på stadsbyggnadskontoret. Visserligen borde det vara av yttersta vikt att de som bor i staden kan komma ut ur sina hem, men den lilla detaljen tar ju många läkare inom landstinget ingen hänsyn till. Jag vet inte hur lång tid det tag från offert till färdigt arbete, men jag skulle få en kopia på offerten när den är gjord så att jag har lite koll ändå. Hurra!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/snabbt-pa-stadsbyggnadskontoret/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.