Snö och fel godis

I går hände det inte mycket. Älskaren R körde ett ordentligt städrace på förmiddagen, och jag var alldeles för utmattad för att göra särskilt mycket alls. Dessutom skulle det ju komma 16 millimeter nederbörd (en jävla massa), så att gå ut kändes inte särskilt lockande. Helt uteslutet, faktiskt.

På eftermiddagen gick R iväg och tränade, så jag gjorde mina yogaövningar. Sen började det snöa, utav bara helvete. Jag tänkte ju som sagt inte gå ut överhuvudtaget, men R vågade sig ut ytterligare en gång på kvällen – kanske för att jag lagade pannkaka till honom.

Pannkaka

Han gick till den lokala mataffären enbart för att köpa lite godis i lösvikt till mig, och jag hade instruerat honom om vilka sorter jag ville ha. Han kom tillbaka med helt andra saker, det var bara två sorters godis som jag var sugen på. Delade upp det jag absolut inte ville ha, och hans skål blev betydligt tyngre än min till slut. Nåja, tanken var god, men jag äter inte godis bara för att det finns.

Jag måste vara sugen på det. Fast det är bra att ha snabb energi i form av socker när utmattningen är som störst, så jag sparar min skål ett tag. Om jag känner R rätt kommer han att nalla av den eftersom hans nästan är slut, och jag kanske blir av med allt om jag väntar för länge. Oh well.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/sno-och-fel-godis/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.